banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Otizmli Gençler Farkındalık İçin Yürüdüler

Sosyal belediyecilik anlamında halkın her kesiminin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Şanlıurfa genelinde etkinlikler düzenledi. Programlar kapsamında otizmli çocuklar şehrin farklı yerlerinde halk oyunları gösterisinde bulundu. Düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Ekrem Ayaz ve Suphi Çicek ile Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, otizmli bireyler ve yakınları eşlik etti.

Burada bir konuşma Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Büyükşehir Engelli Koordinasyon Merkezimizle birlikte yürüyüşe katıldık. Devletimizin Sosyal Devlet çerçevesinde çocuklara ve ailelere yapmış olduğu çok güzel haklar var. Biz yerel yönetimler olarak Engelli Koordinasyon Merkezimizle birlikte çocuklarımıza eğitim vermekteyiz. Otizm bir hastalık değildir. Otizmli bireylerin sosyal zekaları çok iyi gelişmiştir. Sadece biraz ilgi gerekmektedir.  Biz Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireylerimizle ilgileniyor ve sosyal hayatta her zaman yanlarında yer alıyoruz " şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.