banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Mustafa Kılıç Hoca dualarla ebedi aleme uğurlandı

Koronavirus tedavisi gördüğü hastanede Hakkın rahmetine kavuşan Mustafa Hoca'nın (82) cenazesi, sevenleri ve talebeleri tarafından hastane morgundan alınarak Yusuf Paşa Camii'ne getirildi.Cami avlusunun tamamen dolmasından dolayı cenaze namazı için Sarayönü Caddesi trafiğe kapatıldı.

İkindi namazına müteakip Mustafa Hoca'nın naaşı, omuzlar üzerinde dualarla Bediüzzaman aile Mezarlığı'na kadar taşındı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Twitter hesabında yayınladığı mesajında "Şanlıurfa’mızın manevi değerlerinden, Haliliye Vakfı Kurucusu ve Damat Süleyman Paşa Camii eski İmamı Mustafa Kılıç hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kılıç Hoca'nın vefatı ile ilgili yayımladığı mesajda, "Haliliye Kültür ve İlim Vakfı Onursal Başkanı Mustafa Kılıç Ağabeyin vefatını üzülerek öğrendim. Rabbim makamını âli, mekânını cennet eylesin inşallah" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.