banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Meteoroloji'den uyarı var! Günlük hava raporu - 28 Eylül 2016

BALİKLİGOL.COM / Meteoroloji genel müdürlüğünden Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Amasya, Erzurum'un kuzey ve doğu kesimleri, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile zamanla güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısı ve güneydoğusunda kuvvetli (30-50 Km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Karadeniz bölgesinde beklenen sağanak yağışların; Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 23°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

EDİRNE °C, 26°C

Parçalı bulutlu

ISTANBUL °C, 24°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

KIRKLARELI °C, 25°C

Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 20°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

IZMIR °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 20°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

MANISA °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA °C, 32°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 31°C

Az bulutlu ve açık

BURDUR °C, 25°C

Az bulutlu ve açık

HATAY °C, 28°C

Az bulutlu ve açık

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğusunda kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ANKARA °C, 20°C

Az bulutlu, zamanla parçalı, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu

CANKIRI °C, 21°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

KARAMAN °C, 21°C

Az bulutlu

KONYA °C, 21°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 18°C

Parçalı çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

KARABÜK °C, 20°C

Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

SİNOP °C, 19°C

Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 19°C

Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Amasya çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

AMASYA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı

ARTVİN °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; İl genelinde kuvvetli, kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

TRABZON °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; İl genelinde kuvvetli, doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum'un kuzey ve doğu kesimleri ile Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin güneydoğu kesimlerinde güneybatı yönlerden, batı kesimlerinden kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ERZURUM °C, 15°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

IĞDIR °C, 22°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

KARS °C, 16°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

MALATYA °C, 24°C

Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN °C, 28°C

Az bulutlu ve açık

DIYARBAKIR °C, 28°C

Az bulutlu ve açık

GAZIANTEP °C, 27°C

Az bulutlu ve açık

SIIRT °C, 28°C

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz'de öğle saatlerinden sonra fırtına, Doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli, Doğu Karadeniz'in doğusunda yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olmak üzere geneli sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), doğusu öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), öğle saatlerinden sonra doğusu 8 (75 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu yarın 2,0 ila 3,0m, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in doğusu 3,5 ila 4,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış ve fırtına anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa), güneyi 4 ila 6 (30-50km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden sonra batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan, akşam saatlerinde geneli kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde Antalya Körfezi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

Anahtar Kelimeler:
Hava Durumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.