banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mehmet Yavuz’un taziyesi Urfa’da da kabul edilecek

Kanser tedavisi gören HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

2017 yılından itibaren yakalandığı böbrek kanseri nedeniyle tedavi gören HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde gece yarısı hayatını kaybetti.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede gece saatlerinde vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, memleketi Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde, binlerce dava arkadaşı tarafından toprağa verildi.

Yavuz’un taziyesi Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Celaleddin Camii Taziye Evi’nde kabul edilecek.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ise, Merhum Mehmet Yavuz’un Şanlıurfa için taziye kabul yeri sabah 10.00 ile 17.00 saatleri arası, 10 Ağustos Cumartesi Arefe günü, 12 Ağustos Pazartesi Bayramın ikinci günü ve Kurban bayramı tatilinden sonra HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı binası olacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.