banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kızlar Köyüne Parke Taşı Döşeniyor

KARAKÖPRÜ KIRSALI BAŞKAN BAYDİLLİ İLE DEĞİŞİYOR
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatı ile kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar ile mahallelerin çehresi değişiyor. Başkan Baydilli, Kırsal mahallelerin yaşam standartını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Kızlar Kırsal mahallesinde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte Kızlar mahallesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Metin Baydilli, seçim döneminde kırsal mahallelere verilen sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kırsal mahallelerin yaşam standartını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Kızlar Kırsal Mahallemizde başlatılan çalışmaları inceledik.

Kırsal mahallelerimizi merkezden ayırt etmeden çalışıyoruz. Seçim döneminde söz vermiştik. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kırsal mahallelerde nüfusu baz aldıklarının altını çizen Başkan Baydilli, “Plan ve program dahilinde kırsal mahallelerde kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kırkpınar kırsal mahallemizde başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamlayarak Kızlar mahallemize ekiplerimiz geçti. Buradaki çalışmalarda bitirildikten sonra nüfusa göre büyük olan mahallemizde çalışmalara başlayacağız. Çalışmalarda emeği geçen Şanlıurfa Valiliğimize ve Öz verili bir şekilde çalışan Fen işleri ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kızlar Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Yavuz ise, Karaköprü Belediyesi tarafından mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa Valiliğine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.