banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Karaköprü’de yeni açılan yollar kilitli parkeyle döşeniyor

Güneydoğunun parlayan yıldızı olan Karaköprü ilçesinde artan nüfusla  beraber doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yoğun bir mesaiyle ilçeye yeni yollar kazandırırken, açılan yollar alt yapısı bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi yaparak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Akbayır Mahallesinde yeni açılan yolu kilitli parkeyle döşerken, kısa sürede çalışmayı bitirip yolu vatandaşların hizmetine sunacak.


Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye son 5 yılda çok fazla yeni yol kazandırdıklarına dikkat çekerek, "Karaköprü her yıl nüfusunu önemli bir büyümeyle katlıyor. Doğal olarak da yeni yol ihtiyacı hasıl oluyor. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor.  Açılan yolları alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke ile döşüyoruz.

Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız. İnşallah Karaköprü'de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Fen İşleri ekipleri yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.