banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karaköprü’de yeni açılan yollar kilitli parkeyle döşeniyor

Şanlıurfa’nın değişen ve gelişen ilçesi Karaköprü’de artan nüfusla beraber doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi fen işleri ekipleri yeni yollar açarken, altyapısı tamamlandıktan sonra yollara kilitli parke taşı döşemesi yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Fen İşleri ekipleri Atakent Mahallesinde yeni açılan yollarda kilitli parke ve kaldırım döşeme çalışması gerçekleştirirken, kısa sürede çalışmayı tamamlayıp yeni yolları hizmete sunmayı hedefliyor.  

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye kazandırılan yeni yolların altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek hizmete sunduklarını dile getirirken,

"Yol konusunda Fen işleri ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Atakent mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli parke ile döşüyoruz. Bunun yanında yaya güvenliği için de açtığımız yollarda kaldırım da yapıyoruz.

 Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız. İnşallah Karaköprü'de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Karaköprü Belediyesi fen İşleri ekipleri birçok mahallede yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.