banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması yapılıyor. 

Geçit Kırsal Mahallesinde kırsal kesimde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması devam ederken, yapılan yol çalışmasıyla köy içi yollar tozdan ve çamurdan arındırılacak.

86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi kırsaldaki vatandaşların yağışlı havalarda çamur nedeniyle yollarda sıkıntı yaşamaması için çalışıyor. Şu ana kadar tüm kırsal mahallelerde köy içi yolları yenileyen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, yolları deforme olmuş mahallelerde yeniden çalışma gerçekleştiriyor.

Geçit Kırsal Mahallesindeki vatandaşlar yol çalışması için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.