banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kamu Sağlık - Sen Harran Üniversitesinde Resmi Görüşmelerde Bulundu


Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şerif Kurtuluş'u ve Hastane Müdürü Müslüm Cesur’u makamında ziyaret eden Kamu Sağlık - Sen heyeti, kurum bünyesinde bulunan yaklaşık 140 üyesinin mevcut sorun ve problemlerini ilettiler.

Hastane bünyesinde görev yapan Temizlik personeli, Tıbbi Sekreter, Hemşire ve diğer sağlık personellerinin mevcut sorun ve isteklerini dile getiren Genel Başkan İbrahim Halil Duyar, Hastane Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şerif Kurtuluş'a ve Hastane Müdürü Müslüm Cesur’a çözüme yönelik anlayışlı yaklaşımı ve misafirperverliğinden dolayı müteşekkir olduğunu ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başhekim yardımcısı Kurtuluş;"Kanunsal sınırlar dahilinde her zaman hakkaniyetli bir yaklaşım içinde olduklarını ve bundan sonra da, kurum çalışanlarının kanunsal haklarının bekçisi olacaklarını ifade ederek; “Çalışanlarımızın sahip olduğu haklar ile güler yüzlü ve mutlu bir şekilde görevlerini icra etmeleri en başta bizleri mutlu edecektir, imkanlar ve yasal sınırlar dahilinde elbette ki çalışanlarımızın sorunlarına kayıtsız kalmamız mümkün değildir" dedi.
Çalışan emekçilerin sorunlarını gündeme getiren Kamu Sağlık - Sen heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hastane Müdürü Müslüm Cesur, Mevcut sorunların çözümüne yönelik bir takım çalışmaların başladığını ve bir kısmının tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.


Servis Ulaşım Problemi, -Fazla mesai problemleri, -Mesai saatleri ve Nöbetler, -İş yükü, iş yoğunluğu ve personel eksikliği, -Nitelikli birimlerde görev yapanların birim farkları, -Görev tanımları,
- Hastabakıcı - Temizlik Personeli işlerinin ayrımı, -Yemek molaları hesaplamaları ile ilgili çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı ziyaretlere; Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa İl Yönetiminden Şube Başkan Yardımcısı Fatoş Badıllı eşlik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.