banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Edinilen bilgilere göre intihar girişimi olayı Şanlıurfa Haliliye ilçesi Uçak Savar Kavşağı'nda meydana geldi. 

İsmi halil olduğu öğrenilen bir vatandaş "Kalacak yerim yok. Sadece bir yatak istiyorum" diyerek 4 katlı evin damına çıkan orta yaşlı bir adam, intihar teşebbüsünde bulundu.

İntihar teşebbüsünde bulunan adamın bağrışlarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay verine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, elindeki bıçakla kendini yaralayan adamı sakinleştirmeye çalıştı. İddiaya göre adam, elindeki bıçakla "Yeter!" diye bağırarak, kendini bıçaklamaya başladı. 

Adamın intihar ettiğini gören vatandaşlar, binanın önünde toplanmaya başladı. Trafik kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı. Uzun süre ekipler tarafından ikna edilmeye çalışılan adam, aşağıya indirildi. Adının Halil olduğu öğrenilen vatandaş, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.