banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

İşte Fethullah Gülen'in son görüntüleri VİDEO

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin yeni görüntüleri ve tedavi sürecine dair en son bilgi Herkul.org sitesinde paylaşıldı.

 

Siteden yapılan açıklamaya göre Hocaefendi, kontrolünün yapılması ve tedavisinin ikinci safhasının uygulanması amacıyla bugün bir kere daha hastaneye gidip geldi.

Hocaefendi’nin ritim bozukluğu tedavisinin başarıyla tamamlandığı ve kalp ritminin normale döndüğü açıklandı.

 

İşte Herkul.org'da yapılan açıklama:

 

Kıymetli arkadaşlar,

 

Dünkü nağmede muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’nin, sahasının uzmanı doktorlar tarafından sürekli kontrol edildiğini ve ihtiyaç duyulabilecek tahliller/müdahaleler için her türlü tedbirin alındığını yazmıştık.

 

Kendisini yakinen takip eden doktorların talep ve tavsiyeleri üzerine, muhterem Hocamız, kontrolünün yapılması ve tedavisinin ikinci safhasının uygulanması amacıyla bugün bir kere daha hastahaneye gidip geldi. Allah’a şükürler olsun, Hocaefendi’nin ritim bozukluğu tedavisi başarıyla tamamlandı ve kalb ritmi normale döndü.

 

Saat 10.30’da hastahaneden ayrılan muhterem Hocamız, senelerdir kendisini bağrında misafir eden evde istirahate çekildi.

 

Hastahaneye gidiş-dönüş esnasında kaydettiğimiz görüntüleri -çok kısa da olsa- paylaşmak istiyoruz.

 

Cenâb-ı Hakk’ın Şâfi ismiyle tecelli buyurmasını diliyor; aziz Hocamızın sıhhat ve afiyetinin devamı için dualarınızı istirham ediyoruz.

 

 

Anahtar Kelimeler:
Hocaefendi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.