banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

İP'e Geçmiş olsun dileklerini ileten Yapıcıoğlu; 3-5 ol almak için tabanları kışkırtmayın

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu depremzedelerle iftar yaptı: İyi Parti'ye geçmiş olsun
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Malatya'da düzenlenen iftar programına katıldı. Yapıcıoğlu İyi Parti'ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve üç beş oy için tabanların kışkırtılmaması gerektiğini belirtti.

Zekeriya Yapıcıoğlu, Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı tarafından Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde kurulan aşevi ve yemekhanesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedelerle iftar yapıp sohbet etti.

Yapıcıoğlu, burada gazetecilere, seçim gündeminin depremi ve depremden zarar görenleri unutturmaması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören Malatya'daki depremzedeleri ziyaret edip çalışmaları incelediklerini belirten Yapıcıoğlu, "Onları unutmadığımızı, unutmayacağımızı, seçim döneminde de bizim sürekli gündemimizin birinin deprem ve depremzede kardeşlerimiz olduğunu göstermek istedik. Şükürler olsun bugün gelinen aşamada depremin açtığı yaraların büyük kısmı sarılmış durumda, işler rutine binmiş, açıkta kalan vatandaşımız yok." dedi.

"3, 5 OY ARTIRACAĞIZ DİYE TABANLARIMIZI KIŞKIRTMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR"
İyi Parti İstanbul İl Başkanlığına mermi isabet ettiğini hatırlatan Yapıcıoğlu, şöyle konuştu:

"Bu saldırıyı kınadığımızı dile getirmek istiyorum. İyi Parti'ye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Ortamı provoke etmeye çalışan, vatandaşı birbirine karşı kışkırtıp kaotik bir ortam oluşturmaya çalışan kötü niyetli şer odaklarının tuzaklarına düşmememiz gerekir. Siyaset kurumuna da buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen herkes diline, kurduğu cümlelere, kullandığı kelimelere dikkat etsin. Üç beş oy artıracağız ya da tabanlarımızı konsolide edeceğiz diye vatandaşlarımızı birbirine karşı kışkırtmaya ya da birbirinin düşmanıymış gibi göstermeye hiçbirimizin hakkı yoktur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.