banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İnan ailesinin acı günü

Ankara'da vefat eden Büşra İnan henüz 29 yaşında bir öğretmendi. Vetatının ardından ailesini ve sevenleri yasa boğan İnan'ın Cenazesi Şanlıurfa'ya getirilecek. 16.08.2019 tarihinde cuma namazının ardından Miskinler Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Harrankapı mezarlığına defnedilecektir.

Defin işlemlerinin ardından İnan ailesi taziyelerini Özlek Taziye Evinde kabul edilecektir.

Balikligol.com olarak merhumeye Allah’tan rahmet dilerken Başta Şanmed Hastanesi Başhekimi ve Kızılay Şanlıurfa İl Başkanı Op.Dr. Ahmet Hamdi İnan olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semra balik 5 yıl önce

Canımız öğretmenimiz çok severdik aynı binada oturduk güzel yürekli gönlü güzel insan seni çok sevmiştim çok erken oldu mekanın cennet olsun ailesine ve sevenlerinin başı sağ olsun her zaman kalbimizde ve dualarimizdasin...seni çok seviyordum Büşra hocamm

Avatar
Semra balik 5 yıl önce

Canımız öğretmenimiz çok severdik aynı binada oturduk güzel yürekli gönlü güzel insan seni çok sevmiştim çok erken oldu mekanın cennet olsun ailesine ve sevenlerinin başı sağ olsun her zaman kalbimizde ve dualarimizdasin...seni çok seviyordum Büşra hocam