banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İlaçlama Hizmeti İçin Belediyeyi Arayın

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, haşereyle mücadelede önemli yer tutan larva mücadelesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  Ekipler, üreme noktalarında kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri yaz aylarında halk sağlığını tehdit eden sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. 

Ekipler, 14 merkez ve 86 kırsal mahallelerde araçlar ve sırt pompalarıyla kara sinek, sivrisinek, haşere ve larvaların artmasını engellemek için ilaçlama yapıyor. Cadde ve sokaklarla birlikte, yeşil alanlar, çöp konteynerleri, su birikintileri, sazlık alanlar ve Akpiyar deredi belirli bir program dahilinde düzenli olarak ilaçlanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kış ayında yapılan lavra ilaçlama ile vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesi hedefleniyor.

Öte yandan ilaçlama hizmeti almak isteyen vatandaşların 444 9 657 numaralı telefondan Beyaz Masa birimine taleplerini iletmeleri gerektiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.