banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Hilvanlı Uzman Çavuş Hamza Ulak'a ziyaret



Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İsmail Tarım, Gölcük Jandarma Karakol Komutanı Metehan Yaşar, Hilvan Emniyet Müdürü Mümin Özmen, ve Belediye Meclis Üye, Salih Aktaş, Hakkari Çukurca'da teröristlerle girdiği çatışma esnasında meydana gelen patlamada yaralanan Uzman Çavuş Hamza Ulak'ı ziyaret etti.

Çatışmada meydana gelen patlama nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve bu nedenle GATA'da bir süre tedavi gördükten sonra Hilvan'ın Gölcük Mahallesi'ndeki baba ocağında tedavisine devam eden Uzman Çavuş Hamza Ulak'ı ziyaret eden heyet, Gazi Ulak'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Gazi Uzman Çavuş Hamza Ulak ile bir süre sohbet eden Özay ve Bayık, olay hakkında bilgi aldı.

Yaptığı ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

' Bir süre önce Hakkari Çukurca'da, hain teröristler tarafından kurulan tuzak sonucu yaralanmıştır. Çok şükür şuan durumu iyidir. Cenanb-ı Hak inşallah bir daha böyle kötü günler bize yaşatmaz. Bu vatan toprakları için hepimize her zaman görev almaya hazırız' dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok sevindiğini belirten Uzman Çavuş Hamza Ulak, ' Beni yalnız bırakmadıklarından dolayı, geçmiş olsuna gelen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretHilvanlı Gazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.