banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Hilvan’da Larva ile mücadele 


Covid-19 ile yoğun bir mücadele çalışması gösteren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü sivrisinek ve karasineklerin üreme dönemi olan bahar ayının gelmesiyle birlikte larva’ların üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına devam etti.

Vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmeleri için programlı bir şekilde ilaçlama çalışmalarına devam edeceğinin mesajını veren Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ‘İlçemizde oluşabilecek sivrisinek ve karasineklerin önüne geçmek için larva’ların üreme noktaları olan mazgallar, bataklıklar, su birikintileri, logarlar, çöp alanları, çöp konteynırları, hayvan barınakları ve gübreliklerin bulunduğu alanları etkin bir şekilde ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak, bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek ve ilçemizin yaşam standartlarını yükseltmek için ilaçlama çalışmalarımız merkez ve kırsal kesimlerde ara vermeden devam edecek’ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.