banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Hilvan’da Feribot İskelesi için yer arıyorlar


Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, meclis üyesi Derviş Çiçek ve Hilvan Belediyesi İmar Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte Hilvan feribot iskelesi yer tespiti için Hilvan’ın tarihi, kültürü ve birçok doğal güzellikleri ile tanınan Hoşin(Uluyazı)  mahallesinde incelemelerde bulundu.
Tasarladığı projeleri bir bir hayata geçiren ve bu projelere bir yenisini daha eklemeyi hedefleyen Başkan Bayık feribot iskelesi yer tespiti için Hoşin kırsal mahallesinde yaptığı incelemelerden son yaptığı açıklamada ‘Tarihi 3 bin yıla dayanan Hoşin mahallesi kültürü ve doğal güzellikleri ile en güzel mahallelerimizden bir tanesidir. Atatürk Barajının ilçemize vermiş olduğu imkânları değerlendirmek, ilçemizin turizm açısından gelişmesini sağlamak, çevre il ve ilçelere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Şanlıurfa Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç ile birlikte Fırat’a kıyısı bulunan Hoşin(Uluyazı) mahallemizde incelemelerde bulunduk. Bu güzel projemizin hayata geçmesi ile Hoşin mahallemiz daha öncede yaptığımız üst yapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte ilçemizin göz bebeği haline gelecek. İlçemizin ve Hoşin mahallemizin gelişmesini sağlayacak proje için elimizden geleni yapmaya hazırız’ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.