banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Hilvan’da Covid-19 ile mücadele devam ediyor

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının Türkiye’de etkili olmaya başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle halkın büyük takdirini toplayan Hilvan Belediyesi  halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere kamu kurumları, çocuk oyun grupları, cadde, sokak ve mahallelerde dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulaşıcı hastalıklara karşı yapılan hijyen çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘Küresel bir tehdit haline gelen Covid-19 salgını ülkemizin birçok ilinde olduğu gibi ilçemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda vaka olduğu duyurusu üzerine kırsal çat, faik ve akçamescit mahalleleri ile ilçe merkezindeki halkın ortak kullanım alanlarında temizleme, yıkama ve ilaçlama çalışmalarını arttırdık. Salgının yayılmasına engel olmak için Belediye olarak  üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Ancak salgının önüne geçmek için hijyen çalışmalarımız dışında halkımız, hastalık riski taşıyan kişilerden uzak durmanın yanında, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalıdır’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.