banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Hilvan İlçesine Doğalgaz Geldi

31 Mart Mahalli Seçimleri öncesinde Hilvanlı hemşerilerine doğalgazı getireceğinin vaadini veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın girişimleri ile ilçe merkezinde doğalgaz kazı çalışmaları başladı. 

Yeni yapılaşmaların artmasıyla birlikte büyük ihtiyaç haline gelen doğalgazın ilçede başlayan kazı çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirten ilçe halkı projenin gerçekleşmesinde büyük çaba gösteren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a  teşekkür etti.

İlçeye doğalgaz getirmek için büyük çaba gösterdiğini belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘31 Mart Mahalli Seçimleri öncesinde Hilvanlı hemşerilerime doğalgaz getireceğimizin sözünü vermiştik. Ankara’da Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu yetkilileri ile yaptığım görüşmeler sonucu ilçemizde doğalgaz şebekesi kazı çalışmaları başladı. Allahın izniyle bu yıl halkımız doğalgazdan yararlanmaya başlayacak. İlk etapta yaklaşık 15 km döşenecek olup 2021 yılının sonuna kadar ilçenin tamamına döşenecektir. İlçemizin modernleşmesine katkı sağlayan bu güzel projenin halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir’ sözlerine yer verdi.

Yapılan yazılı açıklamanın ardından Başkan Bayık, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tufan Ahmet Zubi ile birlikte Aksa Doğalgaz ön abonelik ofisinde abonelik başvurusunda bulunarak Hilvan halkına abonelik başvurusu çağrısında bulundular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.