banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Hilvan'da Covid-19 İçin Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor


Hilvan Belediyesi yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
Dünyanın birçok ülkelerini etkisi altına alan Coronavirüs salgını insan hayatını tehdit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan virüsün Türkiye’de de vakalarının görülmeye başlamasıyla tedbirleri elden bırakmayan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere ilçenin bütün noktalarında dezenfekte çalışması başlattı.
Merkez ve kırsal mahallelerde devam eden dezenfekte çalışmaları ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda pandemi’ye karşı aldığımız sağlık önlemleri kapsamında ilçemizin bütün alanlarını dezenfekte etmeye devam ediyoruz.  Tedbir amacıyla karantinaya alınan kırsal ovacık mahallesinin bütün cadde ve sokakları ile halkın ortak kullanım alanı olan Sağlık Merkezleri ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Çalışmalarımız sadece dezenfekte ile sınırlı değil, halkımıza Covid-19 salgınından korunmak için maske ve eldiven dağıtıp zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz’ ifadelerini kullandı.
Küresel bir salgın haline gelen ve insan hayatını tehdit eden Coronavirüs salgınından korunmak için vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Hilvan 6 No’lu Aile Sağlığı merkezinde görevli hemşire Dilek Cihangiroğlu  ‘Salgınla mücadele çalışmaları kapsamında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatlarıyla her türlü ihtiyacımız da yanımızda olan ve sağlık merkezimizi düzenli bir şekilde dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere sonsuz teşekkür ediyoruz ‘ açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.