banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Harran Üniversitesi kalıntılarında nikah kıydılar

Harran’da öğretmenlik yapan Kübra Özçetin ve Harran Akademi Derneği Başkanı Selçuk Var özel bir nikah merasimiyle dünya evine girdiler. Nikah töreni, Dünyanın İlk İslam Üniversitesi’nde gerçekleşti. Bu güzel mekanda ilk defa böyle bir etkinlik yapılması nikahı daha bir anlamlı hale getirdi. Nikah saatinin gün batımında gerçekleşmesi ortamın güzelliğini arttırdı.

 

Evliliğe medeniyetin temellerinin atıldığı bu mekanda adım atan gençlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Nikaha; Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, harran halk eğitim müdürü İzzettin Dinke, İl genel meclis üyesi Ahmet Boğa,  genç çiftin arkadaşları ve Harran halkı katıldı. Nikahı kıyan Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, aile cüzdanını gelin Kübra’ya  verdi ve “ Ömür boyu çiftimize mutluluklar diliyorum diyen Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz geline  altın taktı”  Nikah, genç çiftin dans etmeleriyle son buldu.

 

Nikahın ardından   Karabey Ocakbaşı- Cafe- Nargile’de sıra gecesi eşliğinde davetliler eğlendi. Karabey Ocakbaşı-Cafe- Nargile işletmecisi Reşat Özyavuz  genç çifte mutluluklar diledi. Gecenin sonunda Harran Ajans’a  açıklama yapan Kübra ve Selçuk Var ise “Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler. Eğlence daha sonra Karabey nergile kaffede düzenlenen sıra gecesiyle son buldu.

Canan Yastıoğlu / Harranajans

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.