banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Halk Başkan Çiftçi’ye sorunlarını aktardı

 

Çiftçi ilçedeki okulları, kamu kurumlarını, muhtarları ziyaret ettikten sonra Ziraat Odası Konferans Salonunda halkla bir araya geldi. Hilvan’ın gelişen bir ilçe olduğunu belirten Çiftçi, “Hilvan’ın alt yapı anlamın da problemleri var. İlçenin gelişmesi,alt yapı sorunlarının çözülmesi , üst yapı olarak bu sorunların çözülüp gerek gençlerimizin gerek bizlerin gerek esnafımızın Hilvan’da yaşayan herkesin mutlu olmasıdır.” diye konuştu.

İlçede yapılan çalışmaları değerlendiren halk ilçedeki eksiklik ve sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Av Nihat Çiftçi’ye aktardı. Hilvan’ın sorunları arasında yer alan içme suyu hakkında konuşan Yaşar Andiç, “Ben, Yeni Mahallede oturuyorum. Şu anda suyumuz yok, suyumuz gelmiyor. Hilvan düz bir arazidir, yapılan hizmetler için fazla bir maliyete ihtiyaç yok bunun giderilmesini istiyorum.” dedi.

Mehmet Saba adındaki vatandaş ise “Ben yeni mahallede Gölcük yolunun alt tarafında 465. sokakta oturuyorum. Yaklaşık 8 sokağın yolu yapılmamış, üst yapısı yapılmamış. Yolumuz çamurlu, gelip kendiniz de inceleyebilirsiniz.” diye belirtti.

Vatandaşlar ayrıca ilçedeki tapu sorununu da Çiftçi’ye sordu. Halkın sorunlarını dinleyen Çiftçi, sorunları raporlaştırıp bu sorunları çözeceğini belirtikten sonra ilçede ziyaretlerine devam etti. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.