banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Güllüoğlu ve Çelik Ailesinin Mutlu Günü

TMMOB Şanlıurfa Eski İl Temsilcisi Abdülkadir Güllüoğlu’nun kızı, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu’nun Yeğeni olan Ayşe Güllüoğlu ve Bilal Çelik’in düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın kıydığı nikah töreninde çiftin şahitliğini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Şanlıurfa Eski Milletvekili Mahmut Yıldız ve Kimya Yüksek Mühendisi Said Güllüoğlu yaparken çiftin kirveliğini ise Şanlıurfalı İşadamı Halil Paydaş üstlendi.

Bürokrasiden, siyasete, iş dünyasından STK’lara her kesimden davetlileri bir araya getiren düğün merasiminde damadın babası İşadamı Abdülhamit Çelik, gelinin babası Abdülkadir Güllüoğlu ve damadın kardeşi Yüksek İnş. Mühendisi Said Güllüoğlu davetlileri kapıda karşıladı.

Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Güllüoğlu, Mustafa Aydın, Fevzi Yücetepe, Emin İzol’un katıldığı düğünde davul zurna eşliğinde salona gelen çifti davetliler alkışlarla karşıladı. Gerçekleştirilen nikâhın ardından genç çift orkestra eşliğinde ilk danslarını yaptılar.

DÜĞÜNDE DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Gelin ve damadın salona gelerek dans etmesiyle birlikte, aralarında kadınlarında bulunduğu onlarca kişi, genç çiftin başına dolar yağdırdı. Davul zurna eşliğinde halay çekip, çiftetelli oynayan davetlilerin başına da onlarca kişi tarafından dolar atıldı.

FAKIBABA DA HALAYA EŞLİK ETTİ

Aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Şanlıurfa Eski Milletvekili Mahmut Yıldız ve İşadamı Halil Paydaş’ın da bulunduğu ünlü isimlerin katıldığı halay davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Halay çekenlerin başına dolar atmak için birbirleriyle yarışanlar ilginç görüntüler oluşturdu.

GECEDE SUPRİZ İSİMLER SAHNE ALDI

Gecede İmam Ergin Saz Grubu’nun yanı sıra Damat Bilal Çelik’in Babası İşadamı Abdülhamit Çelik kürtçe hoyrat okudu. Düğüne Ankara’dan katılan Mustafa Çelik ve Damadın Amcası Ünlü Bestekar Arif Çelik seslendirdiği türkülerle geceye renk kattılar.

Birer selamlama konuşması yapan İşadamı Abdülhamit Çelik ve Abdülkadir Güllüoğlu kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.