banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Gazeteci Kolsuz, bu kez mikrofonu evet dedirtmek için eşine uzattı

 İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Muhabiri Ahmet Kolsuz, Melek Özkan ile dünya evine girdi. Karaköprü Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah törenine Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Ömer Dodanlı ile basın mensupları katıldı.
  En mutlu gününde eşine mikrofon uzattı
  İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Kolsuz, en mutlu gününde eşi Melek Özkan’a mikrofon uzatarak “Evet” cevabını aldı. Şahitler huzurunda defteri imzalayan çiftin evlilik cüzdanını ise Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak verdi. Gülebak, çifte mutluluklar dileyerek aile cüzdanını geline verdi.
  Nikah töreninde mikrofonu alan basın mensuplarından Rauf Maltaş, gelinden meslektaşlarını kendilerinin sevdiği gibi sevmesini istedi.
  Törenin ardından çiftin yakınları ile basın mensupları, gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.