banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Eyyübiye’de Sel Basan Mahalleler Temizleniyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un koordine ettiği, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Yıkım İşleri gibi belediye birimlerinde çalışan tüm personelin başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte katıldığı çalışmalara, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ, İl Jandarma Komutanlığı’nın yanında komşu il ve ilçelerden gelen belediye ekipleri de destek veriyor.

Sel sularının yer yer iki metreyi aşan baskınlara neden olduğu Akabe Mahallesi’ndeki sokaklarda, baskından hemen sonra başlatılan ve bugün de devam eden çalışmalara, evleri su altında kalan vatandaşlar da destek veriyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin çizme, kürek, fırça gibi iş aletlerinin yanında içme ve temizlik suyu da temin ettiği çalışmalar, büyük bir hızla devam ederken, görevli personeller ev sahipleri nezaretinde evlere kadar girerek temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Çok sayıda iş makinesi, jeneratör ve pompanın kullanıldığı temizlik çalışmalarının, ilçenin ve şehrin sel baskınına maruz kalan tüm evleri ve sokakları temizlenene kadar aralıksız devam edecek. Sel nedeniyle evlerde meydana gelen hasarlar ile ev eşyaları da devlet tarafından karşılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.