banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

EYYÜBİYE’DE ESERLER BİR BİR YÜKSELİYOR.

Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda  temeli atılan alanda çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Muradiye mahallesinde yaklaşık 1200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılıyor. Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı.  Engelli vatandaşların da düşünüldüğü kompleks yapıda 30 metre karelik 2 ayrı soyunma odası ile engelli vatandaşlara da hizmet verecek. Alanda sürdürülen çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tesisin kısa sürede içinde bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini belirtti.

Saha incelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Eyyübiye Belediyesi olarak seçildiğimiz günden bu yana durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bir yandan açılışları gerçekleştirirken bir yandan da temeller atıyoruz. İşte aylar önce Muradiye mahallemizde bulunan yüzme havuzunun temelini atmıştık. Ekibimiz ile birlikte bu alanda incelemelerde bulunduk ve çok şükür sizlerde görüyorsunuz bizlerde görüyoruz ki binamız yükseliyor. Teknik arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre inşallah 2 ay sonra açılışını gerçekleştireceğiz. Ben buradan Eyyübiye’li kardeşlerimize, Eyyübiye’li çocuklarımıza hayırlı olsun diyorum. Bitti mi? Tabiki bitmeyecek. Kamu Kampusü, Millet Bahçeleri, Yeni Parklar geliyor , cazibe alanları ve gençlik merkezleri geliyor. İhtiyaç duyduğumuz her alana neşteri vuruyoruz. Elimizden geldiği müddetçe durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.