banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Eyyübiye'de Covid-19 İle Mücadele Çalışmaları

Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her alanı temizleyen ve dezenfekte eden ekipler, ilçeyi köşe bucak temizliyor. Adeta seferberlik başlatan Eyyübiye Belediyesi, salgının görülmeye başladığı ilk günden itibaren alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Ana arterler başta olmak üzere ara sokaklarda yürütülen temizlik çalışmaları dezenfekte işlemi ile pekiştiriliyor. Her alanı dezenfekte eden ekipler vatandaşların da takdirini kazanıyor. Deterjanlı ve köpüklü su ile temizlenen sokaklarda da ev kapıları ve her alan dezenfekte ediliyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla çalışma yürüten ekiplere teşekkür eden vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi her yeri temizliyor.  Başkanımız ve Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.