banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Eyyübiye Belediyesi’nden Batıkent’e Büyük Yatırım

İlçenin dört bir yanında devam eden park, spor tesisleri, halı saha, yol gibi yatırımlara Batıkent TOKİ Mahallesi’nde bir yenisini ekleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte yapılan çalışmaları inceledi.

Batıkent TOKİ Mahallesi’nde bir süredir yapımı devam eden eğitim otağı, botanik park, tenis kortu ve çok amaçlı salon inşaatları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kuş, tenis kortu ve eğitim otağını çok yakında hizmete sunacaklarını söyledi.

Batıkent TOKİ’de yapımı devam eden projenin sözünü, seçildikleri zaman verdiklerini belirten Başkan Kuş, “Hamdolsun, yaklaşık üç aydır çalışmalarımız devam ediyor.Gençlerimiz bizlerden spor kompleksi istemişlerdi, basketbol, voleybol ve halı sahamız var ama tenis kortumuz yok demişlerdi. Söz vermiştik ve tenis kortumuzun yapımı şu anda tamamlanma aşamasında. Yine evlatlarımız, ders çalışma ortamları olmadığını belirterek, bizlerden bir eğitim otağı talebinde bulunmuşlardı. O sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kısmet olursa yirmi güne kadar eğitim otağımız da bitmiş olacak.” dedi.

Batıkent TOKİ sakinlerinin mahalleye bir botanik parkı yapılması talebini de yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Kuş, aynı bölgede yapımı devam eden çok amaçlı salonla birlikte projenin en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Projeyi incelediklerini ve çok beğendiklerini belirten AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da “Ben şahsen AK Parti ilçe başkanı olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak hem başkanıma hem de çalışanlarına çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.” diye konuştu.

Şanlıurfa’daki TOKİ projelerinin ilk uygulandığı bölge olan Batıkent Mahallesi’nde ki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının tamamını üstlenen Eyyübiye Belediyesi, daha önce de aynı bölgede basketbol ve voleybol sahası ile halı saha yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmuştu. Oldukça büyük yeşil alanlara sahip olan Batıkent’te geçen yıl hizmete sunulan Aile Otağı projesi de büyük beğeni kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.