banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kalite ve çevre konusunda ISO aldı

 

Yapılan denetimler sonucunda uluslararası akreditasyonu bulunan Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirketi’inden ISO 9001 ve 14001 kalite ve çevre belgesi almaya hak kazandı. Eyyübiye halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek belge teslim törenin de konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Eyyübiye’li vatandaşlarımıza hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz.” Dedi.

Şanlıurfa’da bir ilk olma özelliği taşıyan ISO 9001 ve 14001 kalite ve çevre belgesi, Eyyübiye Belediyesinin yönetim ve çevre kalitesini bir kez daha tescilledi.

Belediyelerin olumlu imajının daha da güçlenmesi, çalışanların ve belediyeden hizmet alan vatandaşların memnuniyetinin daha da artması, etkin bir yönetim anlayışının ortaya konulması, kalite ve çevre bilincinin oluşması, hizmetlerde standardizasyon ve tutarlılığın devam etmesi, çevre ile ilgili ulusal ve uluslararası şartlara ve yasalara uyum sağlanması, kaynakların etkin kullanılması, giderlerin azaltılması ve verimliliğin artırılmasının sağlanması, acil durumlarda (deprem, yangın, sel vb. gibi) ve kazalara karşı eylem planlarının uygulanması ile çevreye saygılı kuruluş imajının artması anlamında önem ifade eden belgeleri alan Başkan Ekinci, Eyyübiye’lilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Başkan Yardımcısı Halil Kızılelma ile Mali Hizmetler Müdürü Muzaffer Yılancı’nın da katıldığı törende denetçilerden belgeleri alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” ‘’Yaklaşık 40 gün boyunca bir eğitim yapıldı. Burada gerek ISO 9001 - 2008 kalite üretim sistemi ile ilgili yine ISO 14001 çevre yönetim sistemi ile ilgili sertifikalarına artık Eyyübiye Belediyesi sahip. Bu sertifikalar vatandaşların memnuniyetini artırıcı faaliyetlerde bulunması ile ilgili farkındalık yaratacak. Bu anlamda da bu eğitimler sonucunda, bu belgelerin altını doldurmak anlamında da her türlü hizmetin kalitesi vatandaşlara sunulacaktır. Bu bazen çevreye duyarlı bir belediye, bu vatandaşın talebini uyumlu bir şekilde karşılanması, hepsinden de önemlisi insan odaklı hizmet yürüten bütün belediyelerde olması gereken bir durum. İnsanların memnuniyetlerini artırıcı faaliyetlerde bulunmak birinci vazifemizdir. Şanlıurfa’da ilk Eyyübiye Belediyesi bu belgeye sahiptir. İlk günden beri çıktığımız bu yolda insanlarımızı mutlu, memnun edecek her türlü faaliyetin kalitesini sunmak istediğimizi kaydetmiştik. Bugünde bu belgeler bir şekilde tescil edildiğinin bir ifadesidir.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.