banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Esma İle Salih Demir'in Mutlu günü

Karaköprü belediyesi basın biriminde görevli meslektaşımız Salih Demir, hayatını Esma Kılıç ile birleştirdi.
Yenişehir Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen genç çiftin düğün törenine Karaköprü Belediye Başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, Tahir Kalkan, Dr. Mustafa Gök, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ayhan ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Gelin ile Damadın salona gelmesiyle beraber başlayan düğünde Gelinle damat dans etti. Gelinle damadın dans etmesi sırasında davetliler genç çifti dolar yağmuruna tuttu. Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damat ve gelinin akrabaları düğüne gelen misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik etti. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergiledi.
Genç çift Salih Demir ile Esma Kılıç’ın nikahlarını Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Doktor Mustafa Gök ile Hasan Atmaca yaptı. Nikah sonrası genç çifte mutluluklar dileyen Dr. Mustafa Gök, Esma hanım benim kızım gibidir diyerek nikah cüzdanını geline verdi.
Yenişehir düğün salonu gelin ve damadın sevenleri tarafından tamamen dolurken, düğüne katılan sanatçı Erdal Merdan söyledikleri birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalarla, düğüne renk kattı. Ünlü sanatçı Erdal Merdan, birbirinden güzel türkülerle düğüne katılanları coşturdu, halaylar çekildi, gelin damat sahneye davet edilirken dolar yağmuruna tutuldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.