banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Erbakan'ın dava arkadaşı Osman Akgün vefat etti! Erdoğan'dan taziye

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a yakın isimlerden olan ve zaman zaman korumalığını, özel şoförlüğünü ve özel kalemliğini yapan Osman Akgün Hakk'ın rahmetine kavuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün’ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, merhum Osman Akgün’e Allah’tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı temennisinde bulundu.

CENAZE DETAYLARI

Saadet Partisi GİK üyesi olan Osman Akgün’ün cenazesi 4 Eylül 2022 Salı günü ikindi namazına müteakip Alemizade Camii’nden kaldırılıp Balıkesir Edremit yeni mezarlığa defnedilecektir.

Osman Akgün'ün vefatını DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım şu şekilde duyurdu;

Milli Görüş camiasının acı günü. Bugün rahmetli hocamızın sadık arkadaşı, koruması, özel şoförü, Altınoluk'ta özel kalemi, benim dünya ahiret kardeşim, dava ve teşkilat arkadaşım Osman Akgün Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim gani gani rahmetler eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah kalanlara sabırlar versin. Onuda bizleride af edip cennetine koysun inşaallah. 

Kaynak: Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.