banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Engelliler Günü Kutlamak İle Olmuyor! Büyükşehir Somut Adım Attı 

Engellilerin sadece engelliler gününde hatırlanmadığının en güzel örneğini sergileyen Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek olan engelli vatandaşlara yönelik eğitim kursları düzenliyor.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında engelsiz bir yaşam hedefi ile Türkiye’nin en büyük Engelli Koordinasyon Merkezinde engelli bireylere yönelik rehabilite çalışmaları, sosyal uyum projeleri sürdüren Büyükşehir Belediyesi,  Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanan engelli vatandaşlara eğitim kursları düzenliyor. 

Hayatın her anlamında engelli vatandaşların yanında olarak engelleri aşmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi ile ortak yürütülen proje doğrultusunda sınava hazırlık yapan engelli vatandaşlar için her türlü materyal, eğitim ve öğretim desteği sağlıyor. 

Başlatılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar, Türkiye’de engelli bireylere yönelik bu denli proje üreten nadide kurumlardan biri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirttiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.