banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Emin Yetim’den Kadir Gecesi Mesajı


İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 
Kadir Gecesi’nin önemini ve anlamını vurgulayan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “Bereket ve huzur içerisinde geçirmekte olduğumuz bu mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının sonsuza kadar açıldığı bu mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.  Tutulan oruçlarla, yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz bu Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. 
Bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, İslâm’da en kutsal ve faziletli gece olarak bilinen ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize, milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk, adalet, barış, kardeşlik ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.