banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Çınar’daki saldırıda 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Çınar’da düzenlenen bombalı araç saldırısında biri 1 yaşındaki bebek 4 sivil hayatını kaybederken 15’i sivil toplam 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Gerçekleşen bombalı saldırıda Emniyet Binasının arkasında bulunan ve patlamanın etkisiyle çöken evdeki Açıkgöz ailesi enkaz altında kaldı. AFAD ekiplerinin kurtarma çalışması yaptığı evde yaralı olarak çıkarılan 1 yaşındaki Ecrin Açıkgöz isimli bebek, amcası Lokman Açıkgöz ve onun oğlu Sadık Efe Açıkgöz isimli çocuk ile ismi öğrenilmeyen başka bir çocuk hayatını kaybetti.

Kısmen çöken Emniyet Müdürlüğü ile lojmanlarında ve Açıkgöz ailesinin yıkılan evinin enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yaralı olarak enkaz altından çıkarılanlar Diyarbakır’daki hastanelere sevk ediliyor. (Emrah Deniz, Yunus Sırat, M. Hüseyin Temel- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.