banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Büyükşehir Köy Yollarını Betona Dönüştürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış, eskiyen köy yolları uzun ömürlü daha dayanıklı olan beton yollara dönüştürüyor. 

ŞANLIURFA KIRSALINDA BETON YOL SEFERBERLİĞİ 
Halliye, Siverek, Viranşehir ve Eyyübiye'de beton yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri,  Viranşehir ilçesi  Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda beton kaplama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
Viranşehir ilçesi  Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda yürütülen beton yol çalışmalarından dolayı duyduklarını memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyesi'nden Allah razı olsun. Yolumuzun hali içler acısıydı. Bir hastamız olduğunda, öğrencilerimiz okula giderken oldukça zorlanıyorduk. Ancak şimdi güzel bir yola kavuşuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.