banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

BAŞKAN KUŞ, SAHADA ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaşları sahada dinleyip, taleplerine yerinde çözümler üretmeye devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren sahadan bir an olsun kopmayan ve ilçenin sokaklarını adım adım dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş son olarak TOKİ ( Batıkent) mahallesinde temaslarda bulundu. ilk olarak Batıkent mahalle muhtarlığını ziyaret den Başkan Kuş, burada mahalle muhtarı Mehmet Salih Arpacı ile görüştükten sonra muhtar Arpacı ile birlikte mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, yaşlıların duasını alırken gençlerin de taleplerine duyarsız kalmadı. Gençlerin gezi talebi için ilgililere talimat veren Başkan Kuş daha sonra esnafı tek tek dolaşıp, taleplerini dinledi.

İlçeyi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Esnafımız ve vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi bundan sonra da hep iç içe olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.