banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

BAŞKAN KUŞ, EKİPLERİN ÇALIŞMALARINI SAHADA TEK TEK İNCELEDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yoğun kar yağışından dolayı oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek adına teyakkuzda olan ekiplerin saha çalışmalarını tek tek yerinde inceledi. Sokakları makam edinen Başkan Kuş, yoğun kar yağışının yaşandığı dün de ekiplerin çalışmalarını sahada inceledi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin kar küreme, tuzlama ve temizlik çalışmaları ilçe genelinde hummalı bir şekilde devam ederken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da kar yağışının başladığı ilk dakikalardan itibaren soluğu sahada ekiplerin başında aldı. Gece geç saatlere kadar çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, soğuk havalarda dışarda olan sokak hayvanlarını unutmadı. Başkan Kuş’un talimatıyla ilçe genelinde sokak hayvanları için de çalışma yürüten ekipler, vatandaşların takdirini topladı. Çocuklarla kartopu da oynayan Başkan Kuş, saha ziyaretleri esnasında örnek bir davranışa da imza attı.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak ile birlikte saha ziyaretleri esnasında durakta karşılaştığı bir aileyi de aracına alıp, evine bırakan Başkan Kuş,” Karla mücadele çalışmamız gece gündüz ekiplerimiz tarafından devam ediyor.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.