banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Başkan Beyazgül'den Görme Engelli Çocuğa Güzel Sürpriz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi görme engelli Sümeyra Cüncü’yü evinde ziyaret ederek babası için çok istediği doğum günü sürprizini birlikte yaptılar.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında evde kalan görme engelli Sümeyra’nın hayali olan babasına doğum günü sürprizi yapma çağrısına sesiz kalmayan Başkan Beyazgül, Sümeyra’yı evinde ziyaret ederek ona ve ailesine çeşitli hediyeler verirken babası için doğum günü pastası getirdi.

Babasının doğum gününü birlikte kutlayan Başkan Beyazgül’e teşekkür eden küçük Sümeyra Annesi için şiir okudu. Duygu dolu anların yaşandığı sürpriz buluşmada Başkan Beyazgül, Sümeyra ile bol bol sohbet ederken, aile ile de yakından ilgilendi. Sümeyra'nın annesi de Başkan Beyazgül'e yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Gülücüklerin yükseldiği buluşma daha sonra pasta ikramı ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.