banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başkan Bayık'ın acı günü


Perşembe günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, odun toplamaktan dönen orman işçilerinin içinde bulunduğu sivil minibüs, PKK terör örgütü üyelerince önceden yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda, minibüsün içinde bulunan Hiyan aşiretine mensup 7 işçi şehit olmuş, 10 işçi de ağır yaralanmıştı. 
Hiyan aşireti mensubu olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'daki aile yakınları ile birlikte Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'ne giderek acılı akrabalarına taziyesine katıldı. Terörün ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ve buna benzer acı olayları daha önce yaşadıklarını belirten Bayık 'Bizler, terörün ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu acı olayları daha önce bizzat yaşadık. Bugün de, aynı acıyı Hiyan aşireti mensubu olarak bir kez daha yaşıyoruz. Bu haseple, olayda gencecik 7 aile ferdini kaybeden akrabalarımın tarifi zor acılarını paylaşmak için kendilerini ziyarette bulunduk. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum' dedi.
Her zaman teröre ve destekçilerine lanet ettiğini belirten Bayık 'Dün olduğu gibi bugün de terörü ve destekçilerini nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Allah, bu kardeşlik topraklarında kimseye bu acıları yaşatmasın. Devletimiz, olayı gerçekleştirenlere gereken karşılığı verip cezalandıracaktır' şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.