banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KIRSALA ÇIKARMA YAPTI

Göreve geldiği günden bu yana kırsal mahalleleri merkez mahallelerden ayırmayarak hizmet götüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, pandemi nedeniyle bir süredir yapamadığı kırsal mahalle ziyaretlerine pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor.  

Başkan Baydilli bir günde dokuz tane kırsal mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve taleplerini dinledi. Akıncı, Sarım, Karataş, Geçit, Överler, Beğendik, Çiftekemer, Tatburç ve Kızılburç kırsal mahallelerini ziyaret eden Başkan Metin Baydilli. mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerini dinledi, köylerde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Başkan Baydilli'ye belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

İlçenin her tarafını karış karış gezmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Metin Baydilli, merkez mahallelerde gerek alan gezileri gerekse esnaf ziyaretleriyle sorunları yerinde incelediklerini ve vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini dinlediklerini söyledi.

Kırsal mahallelere de merkez kadar önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Baydilli şunları söyledi :

“Kırsal mahallelerimiz de mezralarıyla birlikte bizim hizmet alanımızda yer alıyor. Biz merkeze yaptığımız hizmetleri kırsala da yapacağımızı her yerde belirtiyoruz. Kırsalımızda köy içi yollarımızı bitirdik, 17 tane sentetik çim saha kazandırarak kırsaldaki gençlerimizin spor yapmasına katkı sağladık. Ayrıca mahallelerimizin çoğuna çok amaçlı salonlar kazandırdık. Nüfusu fazla olan mahallelerimizden başlayarak kilitli parke döşemesi de gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar kırsalda 90 bin metrekare kilitli parke döşemesi gerçekleştirdik.

Yani kırsalımıza hizmetin en iyisini getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bugün de pandemi nedeniyle bir süredir ziyaret edemediğimiz kırsal mahallelerimizi ziyaret etmek ve vatandaşlarımızla buluşmak istedik. Sağ olsunlar kırsaldaki vatandaşlarımız bizi güzel karşıladılar, sohbet ettik ve taleplerini dinledik. Misafirperverlikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Kırsal mahallelerdeki vatandaşlar Başkan Baydilli’nin kendilerini ziyaretinden memnun olduklarını iletirken, Başkan Baydilli kırsal ziyaretlerinde çocuklarla da yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.