banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor. Sabah alan gezilerini gelenek haline getiren Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Çankaya Mahallesinden yürüyerek Alibaba ve Karşıyaka Mahallelerinde inceleme yaptı.

Özellikle vatandaşlardan gelen talepler üzerinde lüzum görülen yerlerde inceleme yapan Başkan Baydilli ve ekibi sorunların hızlıca giderilmesi için istişarede bulundular.

Sahada olmanın, sorunları yerinde inceleyip vatandaşlarla birebir görüşmenin yönetim açısından çok değerli olduğunu söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, daha güzel ve gelişmiş bir Karaköprü oluşturmak için uğraştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Saha gezilerimizde gezdiğimiz bölgelerdeki sorunları veya talepleri inceliyoruz. Ekibimizle birlikte durumu istişare edip çözüm için çalışma başlatıyoruz ki bu da çözümün hızlanmasını sağlıyor. Bugün de Karşıyaka ve Alibaba Mahallelerimizde sokak sokak gezip inceleme yaptık, vatandaşlarımızla sohbet edip taleplerini birebir dinledik.

İnşallah mahallelerimizin sorunlarını minimuma indirip daha güzel bir Karaköprü oluşturacağız. Bunun için erkenden kalkıp çalışmaya, gezmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.