banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHA GEZİLERİYLE ÇALIŞMALARI İNCELİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah 07.00’de mesaisine başlayarak yaptığı saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor. Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte belediye binasından çıkarak Diyarbakır yolu üzerinde, Alibaba Mahallesinde ve Narlıkuyu Mahallesinde yürüyerek yapılan çalışmaları ve sorunları inceledi.

Başkan Baydilli Narlıkuyu Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yaptırılan ve bitme aşamasına gelen modern semt pazarını da ziyaret ederken, yapılan çalışmalar ve tamamlanma süreciyle ilgili detaylı bilgi aldı.

Sabahın erken saatlerinde verimli bir saha gezisi gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Baydilli, “Vatandaşlarımızdan gelen bazı talepler üzerine gerekli yerlerde inceleme yaptık ve çalışma başlatılması talimatını verdik. Bunun yanında Narlıkuyu Mahallemize kazandırdığımız semt pazarı ve otoparkı da ziyaret ettik. Gerçekten modern ve büyük bir semt pazarı oldu, burada sadece pazar yeri ve otopark değil çeşitli faaliyetlerimiz de olacaktır. Çok az işi kalmış ve İnşallah kısa süre sonra açılışını yapıp hizmete sunacağız” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezisinde esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.