banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vefa örneği göstererek ilçedeki şehit ve gazi ailelerine ziyarette bulundu. Başkan Baydilli’ye Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökay Zaralıoğlu ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Remzi Özer eşlik etti.

Başkan Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu önce 15 Temmuz Şehidi Mustafa Direkli’nin ailesini ziyaret ederken, bir kez daha baş sağlığı dileyerek taziyelerini ilettiler. Daha sonra 2016 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde ilçe emniyet binasına yapılan saldırı sonucunda ağır yaralanan Gazi Polis Memuru Orhan Dağ ve ailesini ziyaret eden Başkan Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu, kahramanlığından ve hizmetlerinden ötürü Gazi Orhan Dağ’a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Başkan Baydilli ve Kaymakam Kılınçoğlu son olarak da yine 2016 yılında Şanlıurfa otogarında çıkan çatışmada Şehit olan iki çocuk babası Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan'ın eşini ve çocuklarını ziyaret ettiler.

Şehitlerin ve gazilerin bu vatanın ayakta kalmasında canlarından vazgeçen büyük kahramanlar olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, onları her zaman hatırlayıp anmayı kendileri için önemli bir görev olarak kabul ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Bugün değerli Kaymakamımız, ilçe Jandarma ve Emniyet amirlerimizle birlikte ilçemizde ikamet eden bazı şehit aileleri ile bir gazi kardeşimizi ziyaret ettik. Kendileriyle hasbihal edip tekrar taziyelerimizi ilettik. Gerçekten kahramanların ardından en büyük acıyı çeken aileler bir o kadar da vakarlı, sağlam duruşlarıyla çok önemli bir ders veriyorlar. Allah şehitlerimizden, gazilerimizden ve ailelerinden razı olsun. İnşallah bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir çünkü şehit ailelerimizin, gazilerimizin başımızın üzerinde yeri vardır” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu şehit aileleriyle ve Gazi Orhan Dağ ile hatıra fotoğrafı çekinirken, günün anısına tablo hediye ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.