banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ali Rıza Demircan canlı yayında ağladı

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın canlı yayın konuğu oldu. Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan Demircan'a izleyicilerden gelen sorular da iletildi.

İLAHİYATÇIYA GENELEVDEN SORU
Programın ilerleyen kısımlarında Tahir Sarıkaya, ''Hocam genelevden bir bayan mesaj attı. 'Yaptığım iş günah biliyorum, ama hocamdan yardım istiyorum, Muta nikahı yapabilir miyim?'' diyerek Demircan'a bir soru iletti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Gelen soru üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Demircan, şunları söyledi; "Sevgili kardeşim genelevdeki kadın da bizim insanımız. Yarın bu genelevde çalışan kadın kalkar, 'Rabbimizin huzurunda ben bu ülkeyi yönetenlerden, Ali Rıza Demircan'dan, Diyanet İşleri teşkilatından şikayetçiyim. Niye bu ülkenin düzenini adam gibi bir düzen haline getirmediler.' derse Ne diyeceğiz ? Benim bu kardeşime söyleyeceğim şudur. Ben aktör değilim Müslümanım. Benim hep bu genelevde çalışan kadınlar konusu ıstırabımdır. İçim yanıyor kendimi sorumlu hissediyorum, gücüm yetmiyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.