banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Urfa'da Toplu Taşımaya Araç yetişmiyor

Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için günlük 200 bine aşkın yolcu taşıyan Büyükşehir belediyesi toplu taşıma filosuna yeni modern ve teknolojik araçları ekliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Araç Parkında, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 19 Metrelik yeni toplu taşıma aracını ve test amaçlı kullanılmak üzere hizmet veren %100 Elektrikli çevre dostu araçlarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, ilerleyen günlerde 2 yeni otobüsün daha filoya katılacağını belirterek Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

 Nihat Çiftçi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve AFAD işbirliği Şanlıurfa'ya gelen binlerce Suriyeli vatandaşa ev sahipliği yapan ve mali yükümlülüğü artan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne 1 adet çöp aracı, 1 adet su arazör, 1 adet itfaiye ve 1 adet cenaze burada inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Araç Parkında yeni alınan araçları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, araçların Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için teknolojiyi takip etmemiz gerektiğini vurgulayan Başkan Nihat Çİftçi, "Toplu taşıma araçlarında vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için hem engellilere yönelik kolaylık sağlayacak hemde çevreye dost araçların denenme aşamasında olması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımızın AFAD'la yapmış olduğu projeler kapsamında gelen araçları inceledik. Bu kapsamda gelen 2 adet İtfaiye araçlarını da ilgili İtfaiye Dairesi Başkanlığımıza teslim ettik. Belediyeler olarak araç ve gereçlerde teknolojiyi takip etmemiz gerekmekte. Çünkü kaliteli hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmalarımızı sunacağız. Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.