banner2

FETÖ, Urfa'da Ruhban Okulunun açılması için çalışmalar yaptığına dair yazdığım yazı sonrası birçok kişiden olumlu tepki geldi.
Bizler tarihe not düşüyoruz. Bilgilerin de sağlam olması lazım.
Yazımda; Şanlıurfa`nın göbeğinde, "Dinler ve Kültürler Parkı" adı altında içinde sinagog ve kilisenin de yer aldığı 186 bin metrekarelik bir "Küçük İsrail" inşa edilmeye çalışıldığını yazmış. bahsi geçen dönemin Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan’ın 20 milyon dolarlık bu yatırımı memleketine çekebilmek; "Sinagog olmasın, projeye onay veriyorum!" demiştim. Ama o dönemde işin içinde olan insanlar kazın ayağının öyle olmadığını ifade ettiler. Bahçivan o dönemde onay vermiş ve onay vermekle yetinmemiş, bu projenin meclisten geçmesi için yoğun çaba sarf etmiş. ama devreye Rahmetli Erbakan’ın girmesiyle geri adım attığını söylediler.

"FETÖ, Urfa'da Ruhban Okulunun açılması için çalışmalar yapmış" başlıklı yazıyı okumak için TIKLAYINIZ...


Bu proje ile ilgili bizzat Erbakan hoca ile görüştüğünü söyleyen Uğur Beyazgül, o dönem ile ilgili kitap hazırlığı içerisinde olduğunu da söyledi.
Şanlıurfa’nın kaderi Türkiye’nin kaderinden farklı değil. Türkiye’nin Kaderi de hiçbir Ortadoğu ülkesinin kaderinden farklı değil.
Osmanlı sonrası ülke ülke, il il, ilçe ilçe hatta köy köy fitne tohumları ekmişler. Bir yazı yazdık aslında çokta bilinen bazı bilgileri paylaştık. Meğerse zülfü yare dokunmuşuz. Belediye başkanı… Dönemin meclis başkanı Yasin Güneş, Uğur Beyazgül ve diğerleri… Yahudi projelerine karşı çıkan herkes bir şekilde tehditlerle karşılaşmış.
Siyonizmin sadece bir projesinde bunlar yaşanmış… Bunun gibi binlerce Siyonizm projeleri olmuş. Onlarla ilgili nelerin yaşandığını da belki dönemin tanıklarından bir gün dinleyebiliriz.
Dönemin yaşayan tanıkları bunları paylaşırsa kamuoyunu aydınlatışmış olurlar.
Mesela geçmişte 2 bin İsrailli çocuk doğumunu Şanlıurfa’da yapılarak Urfa nüfusunun verilmesi TBMM’ye kadar taşınmıştı.
Urfa’da bulunan Yahudi Mahallesi ve Yahudi hanı…
Cumhuriyetin ilk yıllarında sabetayist gibi bir anda ortadan kaybolan Urfa Ermenileri…
Neden Mehmet Oymak bildiklerini kamuoyu ile paylaşmaz?
Habiba Arslan mesela… Neden aracı kurşunlandı? Olayın üzerine neden gidilmedi? Olayı kim örtbas etti.
Belki Ahmet Bahçivan’da çıkar detaylı bir açıklama yapar.
İbrahim Halil Çelik ne biliyor bu konularda.
Erbakan bu ülke için bir şans olduğu gibi Şanlıurfa içinde bir şansmış.
Şanlıurfa’ya atanan bürokratlar neye hizmet ettiklerine dikkat etmeliler. Cehennem yolu iyi niyetli taşlarla döşeli. İyi niyet tek başına bir şey ifade etmiyor.
Yine Rahmetli Erbakan’nın deyimiyle; “Siyonizm öyle bir şeydir ki, Siyonizm, Ben hiç Siyonizme hizmet eder miyim? Şarkısını söylete söylete Siyonizm’e hizmet ettirir” kim neye ne için hizmet ediyor? Para, makam, mevki ve şehvet aklımızı başımızdan almasın. Urfalıların deyimiyle. “Bir tike et için bir deveyi kesmeyelim”
Çokça okumamız ve akletmemiz lazım. Uyanık olmamız lazım.
Şanlıurfa’nın İsrail için vaat edilmiş toprakları içerisinde bulunması talihsizliğini bir kat daha artırırken. Fransıza karşı direnen ve kurtuluş savaşını veren imanlı in

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.