banner2

Tarihin hiç bir döneminde ümmet bu kadar nemelazım, ümitsiz, güvensiz, değersiz, sorumsuz, ümmet şuurundan bigâne, yaşamamıştır desek yeridir. Yıllardır Ümmet fertlerinin kanı akıtılıyor. Ülkeleri işgal ediliyor. Namusları kirletiliyor, ülkelerinden göçe zorlanıyor. İnsanlar denizlerde boğuluyor. Ölümün de bir şerefi vardır Müslümanlara reva görülen ölümler bile insanlık dişidir. Olan bitenlere karşi sözde kurtarıcılar seyrediyor. Bu günlerde muharrem ayı münasebeti ile her kes, kerbela’yı konuşuyor, menfur hadiseyi kaşımaya çalışıyor gündem değiştiriyor. Hâlbuki Müslümanlar islam coğrafyası her gün kerbelalar yaşıyor. Abartılı, hamasi nutuklara rağmen, ümmet fertleri ehlibeyti her zaman sevmiş, hiç bir ümmet ferdi çocuğuna Yezid veya Muaviye İsmini koymamıştır. Hasan, Hüseyin, Fatma, Zeynep isimleri ise sayılmayacak kadar çoktur bu bir ölçü olsa gerek. Ümmetin dertlerine deva olacaksa her gün kerbelayı analım.

İslam tarihinde Çokça sahabe hatta Peygamber bile şehid edilmiştir. Şahadet müslümanın cihad kalkanı, inanmayanların korkulu rüyasıdır. Muslumanlarin görevi islamın ölçülerine uymayan hadiselerden ibret almak, tuzaklara duşmemektir. Asrimizda küfür savunucuları bir beraber iken, islam coğrafyasını bölme, sömürme planlarını maşalar vasıtası ile yapmaya çalışırken, Ümmet fertlerini yanıltarak, tahrik ederek bir yere varılmaz. Kör olmayanlar İsrail’in katil Cumhurbaşkanın ölüm merasiminde kimlerin başında kipalarla yan yana durduklarını, ne mesaj verdiklerini her akli selim sahibi anlamaz, ders çıkarmaz mı? Neden basiretler mefluç anlamış değilim. Şu an Rusya ABD Karsı karşıyaymış görünüyor. Hâlbuki yalan tek kutuplu sömürmeden çift kutuplu sömürme taktiğidir. Zirvede perde arkası beraberlik var.

Rusya beş yıldır katil Esadin vekâlet savaşını veriyor Müslüman kanı akitiyor. Katil sisinin eli ne kadar kanlı ise, katil PUTİN’İN de en az sisi kadar eli kanlıdır. Sözde İsrail’e karşi İran ise, kerbela ruhu ile Suriye katliamında Rusya katillerinin bir kaç adim ilerisindedir. Baksanıza küresel güç odaklarının piyonu Irak Başbakanı Türkiye’yi işgalcilikle itham ediyor. Elin gâvuru Irak’ın ırzına geçmiş, Kadim bir ülke talan edilmiş şu an müstemleke durumunda, milyonlarca Müslüman katledilmiş, Sürgüne tabi tutulmuş, sakat kalmiş, Peygamberler diyarı Musul altın tepsi ile işgalcilerce türetilen bir terörist din ve insan düşmanı DAİŞ’E kansız bir şekilde hibe edilmiş, bu din insan düşmanı hainlerin ellerindeki silahlarda işgalciler patentli olduğu halde korsan Irak yönetimi hala işgalden bahsediyor. İnsanin neredesin ey zalim Saddam diyesi geliyor. Küfür tek millet ise, Müslüman da tek ümmettir niçin oluşmuyor. Katil teknoloji asrında Müslümanlar elde ettikleri fırsatları Gâvurdan daha gâvurca kötü yönde kullandıklarından iflah olmaları imkânsızdır diye düşünüyorum.

Behlül dana bir gün Harun Reşitten sorumlu bir görev talep eder. Harun reşit zeki hemen behlül’e bir görev verir. Şu andan itibaren sen ülkenin ağasısın tüm denetimler sana ait der. Behlüle görev verir. Behlül ilk denetimini bir fırıncıya yapar. Hamuru tartar, ekmeğin gramajına bakar hepsi eksik, fırıncının hal hatırını sorar fırıncı hayatından memnun, ikinci fırıncıya uğrar hamuru tartar, ekmek gramajına bakar her şey tam milim tamam yine fırıncının hal hatırını sorar fırıncı hayatından memnun olduğunu belirtir. Bu sefer behlül halkın arasına dalar hal hatır sorar herkesin hayatından memnun olduğunu görünce, koşar adımlarla soluğu Harun Reşidin huzurunda alır. Şu tarihi kelimeleri kullanır padişahım ben ağalığı size iade ediyorum. Olanlardan halk memnun bana ihtiyaç kalmadı, her toplum layık olduğu yönetimle yönetilir. Sen kasavetsiz ol bu halk olduğu müddetçe saltanata devam et. Kelamı kibarda olsa mana dolu ifadeler…

Teberruken bir kaç ayet mealini vermek istiyorum belki tesir eder Mevlamız: (Bunların ardından artik Namazı kılmayan ve nefsanî arzulara uyan, bir nesil geldi. Bunlar elbette azgınlıklarının cezasını bulacaklardır.) Meryem/ 59- Başka bir ayet meali (İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip, kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.) Âli İmran 104- Üstad Necip fazıl ne güzel ifade etmiş " Tohum saç, bitmezse toprak utansin! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan doğuran kısrak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, geride ne varsa bırak utansın! Kerbela anısına Yunusta şöyle haykırmış " Şehitlerin serçesmesi, Enbiyanın bağrı başı, Evliyanın gözü yaşlı, Hasan ile Hüseyin dir. Kerbeladır yazıları, şehid olmuş gazileri, Fatma ana kuzuları, Hasan ile Hüseyin dir. Derviş yunus dünya fani, bizden evvel gelen hani, iki cihanın sultani Hasan ile Hüseyin dir. Sayın Cumhurbaşkanımızın İslam Şurasında ki, konuşması her turlu övgüye şayandır. Ümmetin sorunlarını dile getirmek, çözümler üretmek, düşmanı tanıtmak her babayiğidin hacri değildir. Umarız eylem söylem essah olur.

Şurada ki, can alıcı cümle, Sayın Cumhurbaşkanının benim dinim ne şiidir ne de Sünni dir benim Dinim İslam Dinidir demesi çok manalar ifade ediyor. Bir önceki yazımda ifade ettim. Ey Devlet ve yöneticileri, yetki sizdeyken, kimi kime şikâyet ediyorsunuz. Bu Dini sağlam elemanlarla ümmet fertlerine verin tıkanan kanalları açın ümmet fertleri cahil kalmasın, hain Din sömürücülerinin tuzağına düşmesin. Ülkede Din baronları çoğalmış, liderler masum. Maddi yönden Karunlaşmış Allah ile ümmet fertleri kandırılıyor. Ciddi önlemler alınmazsa fetöcuların zuhuru korkulu ruyamdir. Ümmetin ilacı, kurtuluşu vahiy kültürüne dönüştedir. Demokrasi, laiklik, Kemalizm, çağdaş eğitim projeleri ümmet fertlerine dün bir şey vermediği gibi sittin senede vermeyecektir. Öze dönüş, hakkı üstün tutan anlayış ile ancak ümmet fertleri kurtulur. Dünya beşli çeteden büyük ise, Yeryüzünde ümmet fertleri, ABD, AB, NATO, Siyonist tüm akımlardan daha büyüktür diye haykırıyorum. Sahi 15 Temmuzda kerbelayi bu ümmete yaşatan asil katillerden kimse fazla bahsetmiyor. Nasıl bir ceza alacaklar merak ediyorum. Sonradan görme, besleme yandaş medya, siyaset peteklerine konan Karun gibi olanlara hatırlatmak istedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.