banner2

Ümmet inananların topluluğudur. Yeryüzüne çok ümmetler gelmiş, Ümmeti Muhammed son ümmettir. Son ümmetin diğer ümmetlerden ayrı özellikleri vardır. Bu son ümmet çıkarılmış hayırlı bir ümmet olarak tarif edilir. Kurtuluşu iyilikleri emir kötülüklerden insanları men etmekle mümkündür. Bu hayırlı ümmete öyle hastalıklar musallat olmuş ki, giderilmesi zor. Tedavisi olmayan bir hastalık. Doktoru var reçetesi yazılı kimse yanaşmıyor. Hastalık mikrobunda şifa aranıyor. Bir yazar kardeşim ameliyat masasında can çekişen hasta üzerinde doktorlar birlik olmazlarsa hasta can verir. Komutan sağlam olmazsa ordu dağılır diyor. Bunlar doğru doktorlar ameliyat bıçağı değil de, kasap bıçağını eline almışlarsa vay o hastanın haline, komutan askerle bir değilse Allahu Ekber dağlarında düşmansız şehit olan askerler gibi olur.

Ümmeti bu hale getiren hastalıkların komutanı da, doktoru da reçetesi de belli, Kayıp edilen şey kayıp edilen yerde aranırsa rahat bulunur. Maalesef kayıp edilenler başka yerlerde aranıyor. Bu arama ile kayıplar bulunmaz, ABD. AD. BM. NATO yandaşı destekçisi olan komutanlar Müslümanın lideri olamazlar. Ümmeti fesada götüren amiller, ümmeti fesada götüren hastalıklar kısaca şunlardır: Ümmet gerçek âlimlere hasret, dünyevileşmiş, siyasilerin kuklası zamane âlimlerden ümmete hayır gelmez. Allah’ın evleri olan Camiler bu hali ile ümmet fertlerine bir şey vermiyor. Camilerde ümmet fertleri uydurulmuş din anlatımı ile zaptu rapt altına alınmış. Ümmet fertleri gerçek dinden yoksun cuhul yığınlarıdır. Helal belli, haram belli, tüm ümmet fertleri beşeri rejimlere, saltanatlara boyun eğdirilmek zorunda bırakılmıştır. Putlarımla, zulmümle, La dinliğimle, haramları işlemem, yaymamla, Allah’a isyan bayrağını çekmemle kabul edeceksin  denmiş,  Bunun dışında bir şey isteyemezsin. Hele sisteme karışırsan teröristsin. Demokrasi, laiklik gibi yalancı kelimelerle, halk uyutulmuş, başka çözüm yollarının olmadığı kafalarda dal budak salmıştır.

Ümmet fertlerinin sağlam inanç sistemi maddeci, laik eğitim sistemi ile dinamitlenmiştir. Ümmet fertlerinde ar damarı çatlaktır. Hayâ izindedir. Ümmetin inanç sisteminde nikâh, evlilik mukaddeslik arz ederken, çağdaş kelimelerle ümmet fertlerini kandırılarak. Nikâhsızdık teşvik edilmiş, zina yapma kapıları sonuna kadar açık tutulmuştur. Ümmet gençliği uyanmasın diye sporun her çeşidi teşvik edilmiş, robot, idealsiz bir gençlik yetiştirilmeye özen gösterilmiştir. Uyuşturucunun her çeşidi alttan insanlığa sunulmuş, dertler sarhoş olmakla giderilir diye beyinler bozulmuştur. Ticaret alanında faiz lobisi ile ortaklı bankalar, marketler, toto lotolarla kitleler sömürülmüş, fakir bırakılmış, harama bulaştırılmıştır. Başka alternatifler halka gösterilmemiştir. Devlet kasasından fakire çok az, sömürücü faiz lobicilerine kesenin ağzı tam açılmış. Doyum olmayınca fakirin cebi, mutfağı, kesesi, kasası soyulmuştur. Günahlarda boğulan ümmet fertleri hacca gitmek, umre yapmak, kurban kesmekle temizleneceği fikri aşılanmıştır. Sadaka kutularını belirli yerlere koyarak kim sadaka verirse ömür uzar, bela def olur görüşü empoze edilmiş.

İnsanlık cihat ruhundan mahrum bırakılmıştır. Sivil toplum kuruluşları kurdurularak saltanatların devamı için birer alkışçı, iktidarların arka bahçesi konumuna düşürülmüştür. Bu sivil kuruluşlar pansuman reçetelerle halkı kandırmadan öte gidememiştir. Her mahalleye birer ağlama duvarı konulmuş, unvan konulmuş, eli öpülmüş, ziyaret yapılmış, yardımlar bırakılmış, kitleler bunlarla kandırılmıştır. Bir bayram olmuş komşuluk, din kardeşliği, akrabalık bağları sıfırlanmıştır. Devlet beşeri sistem yanlıları bu ağlama duvarlarına çok imkânlar sağlamıştır. Ferdin Müslüman olması ile her şeyin düzeldiği fikri aşılanmış, asıl insanı fesada götüren beşeri sistemlere toz kondurulmamıştır. Hâlbuki fertten önce sistemin, rejimin Müslüman olması gerekir. Bu alanda çalışanlara terörist muamelesi yapılmış, hayat hakkı tanınmamıştır. Her mahallede cami var ibadetine kim manidir denmiş, istediğin tarikata bağlan denmiş, serbest bırakılmış, her gün hatme yap şeyhin seni cennete götürür, ancak rejimi eleştirme, lideri hiç eleştirme uyduruk şeylerle halk narkozlanmıştır.

Kurtuluş isteniyorsa: gerçek bir inanca sahip olmak, dinin hâkimiyetini istemek, Ümmet görüşünü benimsemek, cüceleri yüce yapmaktan vazgeçmek, helalı haram,  haramı helal sayanlara, destek olmamak, alkışlamamak, methini yapmamak, işgal edilmiş ekran, bazı basın söylemlerine kanmamak. Müslümanlar kardeşlik şuuru anlayışını kavrayarak, hakkı üstün tutan anlayışı, zalimden yana değil, mazlumdan yana olmakla, ABD. AB. BM. NATO İslam düşmanlarıdır. Tüm emelleri küfre yardım ediyorlar anlayışı hâkim olursa belki Müslüman nefes alır. Yahudi Hristiyan bir birinin dostudur inanana dost olmazlar. Batının en çok korktuğu şey din hâkimiyetinin hâkimiyetidir. Bir avuç dedikleri IŞİD için neden yüzlerce devlet birleşmiş mücadele ediyorlar düşünün… Korkuları İslam’ın hâkimiyetindendir. Saltanatların sallanmasındandır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.