banner2

  
Konuya geçmeden önce bir öz eleştiri yapayım. Geçmişten hep yakınırız, saldırırız. Bize hayat hakkı tanımadılar bize gerici yobaz dediler, bizi hep hör gördüler. Adalet semtimize uğramadı, hep Din düşmanlığı yaptılar, bizi yetmiş semte muhtaç ettiler, Ülke yararına, insanlık yara rına bir çivi çakmadılar, Ezanı Türkçeye çevirdiler, Ekmek bulmak için bizi karneye mahkum ettiler. Faizle bizi sömürdüler, Bunlar batıcı, bunlar devletçi, Bunlar insana değer vermeyen tipler, bunlar jakoben, Bunlar zamcı,bunlar tek adam tek tipçi, Kısacası Dünyayı bize zindan ettiler dedik. iğneyle kuyu kazarak bu günlere geldik

.Bu sikayetleri yapan bizler devran değişti biz iktidar olduk. Hemde hiç kimse ye nasip olmayan bir güçle, İtiraf edeyim bu mazlum halkın oy hakkını vermedik. veremedik.Ülkenin birikmiş öyle devasa  sorunları varken, çözümler beklerken, bizim gündemimiz Rektör atamak, Sağların kin kusarak başörtüsü konusunu tekrar konu şuyoruz. Sanki yeni iktidar olmuş gibi ikide bir reformlardan bahsediyoruz ne reformu acaba merak ediyoruz. Bizim bildiğimiz reform denilince, Devlet yönetiminde inancı, Siyasi görüşü, Meşrebi, Dili ve Dini ne olursa olsun her kese karşı eşit mesafe de olmaktır. Yanliş yanlı söylemlerle ülke insanı ikiye bölünmüş beka sorunundan bahse diliyor aslında yonetimde görmeden görme, tek tip anlayış,tek tip düşünce, yönete meme anlayışı bizi bu hale getirmiş. Bazıları o kadar devletçi olmuş,ben olmazsam devlet batar kutsallığına kapılmış, Ben İmamım bana tabi olun diyorlar.

Zahiren abdestini bozan abdest almadan öne geçen Abdestsiz imama niçin tabi olayım ki, İnsan beşerdir şaşabilir fakat şaşmada ısrar ermek şeytani bir ameldir. Senelerdir başörtüsü mücadelesini verdik. Nihayet başörtüsü serbest oldu. Yasakları kaldıranları alkışlıyorum. Ancak piyasa kapalı çıplaklarla dolu, Edep hayâ Ahlakıda götürdü.

ülkemizde başörtüsü yasağı siyasi bir da yatma ise,serbest oluşuda siyasi bir karar dır hep oy avcılığı, malzeme olarak kullanmak.Gündemde Boğaziçi Üniversite Rektörü var. Neymiş Rektör partiliymiş,hey gafiller partili Cumhurbaşkanı oluyor da rektör niye partili olmasın. Partisiz olan rektör yok ki ülkemizde.Geçmişte sanki siz az yaptınız. Biz sizi geçtik kıskanıyorsunuz.

Hain bir cemaata pardon dedikten sonra bunların evveli İbadet, ortası ticaret,sonu ise ihanet dedik. Ancak en çok bedel ödeyenler ibadet takımı oldu. bu mu adalet denilen şey, malı götüren götürdü ibadet muhipleri çil yavrusu gibi dağıldı üstelik ne istediler ki, vermedik bile dedik. bu söylemler hafızalarda hep kayıtlı.

Ey idare edenler Ülkede işsizlik var, yoksulluk  ve yolsuzluk var. Ülkede adaletsizlik var Adaletsiz paylaşım var. Ülkede aşırı zam lar haksız vergiler var. Devlet yönetimi ala nında alımlarda liyakatsızlık var. Ülke ekonomisi ranta, faize, israfa dayalı, bir ülke bu anlayışla kalkınmaz.

Irkçılık, Aşırı Devletçilik,batı hayranlığı zirve yapmış. Gecmişte şikayetçi ol duğumuz çok şeyi biz yapıyoruz. Hani Hz. Ömerin adaleti. Ülke,insan yararına hayırlı faydalı bir şey yaptınız size mani olan mı var? Öz ifade ! Müslümanlar yönetmeyi beceremediler...
Dünyada karun gibi zengin olanlar dünyalık taraftar bulabilir. Amma ölüm meleğinden bu taraftarlığı ve ayrıcalığı bulamazlar. Nede olsa yumurta zammı tavuğu geçti buda benim gündemim.
vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.