banner2


Üç bakanın istifa haberi aslında bekleniyordu. Kabine revizyonu öncesi, üç bakanın istifası Başbakanın elini güçlendirdi. Bu yazıyı yazarken medyada AB’den sorumlu bakan Egemen BAĞIŞ’ın da istifası dillendiriliyor. Buraya kadar olan kısım 17 Aralıkta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyon sonrasında beklenen gelişmelerdi.
Erdoğan BAYRAKTAR' ın istifası, Başbakanın elini güçlendirmek içindi, ama BAYRAKTAR’ ın açıklamaları kullandığı üslubu ve takındığı tavır onun şahsına ve temsil ettiği misyona ve de davaya yakışmamış ve Başbakanı daha da zor durumda bırakmıştır. Sayın Başbakan size Bakanlık gibi şerefli bir makamı verdiği zaman güzel hoş oluyor da sizden aldığı zaman mı oluyor. Tekrar ediyorum Erdoğan BAYRAKTAR'ın açıklamaları şahsına ve şimdiye kadar yaptığı hizmete yakışmamıştır. Sayın Başbakan onu görevden azledebilirdi de ama nezaketen istifası isteniyorsa kol kırılır yen içinde kalırdı.
Erdoğan BAYRAKTAR gibi birçok ismi Türkiye'de vitrine çıkaran Sayın Başbakanı istifaya davet etmek Erdoğan BAYRAKTAR' ın ne hakkıdır ne de haddidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.